Datenschutz

Juridische Informatie over de San Gallo Palace Hotel:

 • Naam van het hotel: San Gallo Palace Hotel
 • Adres voor het Hotel: Via Lorenzo il Magnifico, 2
 • Bedrijfsnaam: SAN GALLO SRL
 • Geregistreerde Bedrijf Adres: Via Brunacci 9 / e
 • Bedrijf nummer: 004002470278
 • BTW-nummer: 04002470278
 • Contacteer Telefoonnummer / e-mail Adres: (39) 055 46 38 71 / info@sangallopalace.com

Juridische Informatie voor de hosting bedrijf:

 • Naam van het hosting bedrijf: Automatic Netware Limited, handelend onder de Bookassist
 • Company Number: IE312796
 • Geregistreerd Adres: 35 Fitzwilliam Place, Dublin 2, Ierland
 • Contacteer Telefoonnummer / Email Adres: +353 1 676 2913 / ireland@bookassist.com
 • Website: www.bookassist.org

Algemene voorwaarden

De privacy en vertrouwelijkheid van informatie voor de gebruiker is belangrijk. We zijn toegewijd aan het behoud van de privacy en veiligheid van uw gebruikersgegevens. We kunnen dit beleid updaten van tijd tot tijd, dus kijk hier regelmatig. Het hotel zal gebruikersgegevens niet bekendmaken aan derden zonder toestemming.

Welke informatie wordt verzameld over u? Hoe gaan we het gebruiken?

Wij nemen de grootste zorg om ervoor te zorgen dat de persoonlijke informatie die wij van u niet wordt gebruikt op een manier die je niet bewust van of niet welgevallig zijn. U kunt wensen om een ​​informatieaanvraag over ons Hotel te dienen, deelnemen aan een van onze promoties of abonneer je op onze e-mail of post te sturen lijsten. In reactie, kunnen we vragen om informatie zoals uw naam, e-mailadres, postadres en / of telefoonnummer.

In het geval u ervoor kiezen om ons te voorzien van deze gegevens, zullen wij het enkel gebruiken voor het doel aangegeven. Op de Site verzamelde informatie kan worden gebruikt om: voer uw email in onze promoties, stuur marketingcommunicatie of enquêtes aan u, reageren op uw vragen of suggesties, de kwaliteit van uw bezoek aan onze site te verbeteren. U kunt opt-out van elke communicatie door te mailen het hotel op info@sangallopalace.com.

Secure Reservations

Als u besluit om een ​​online reservering op de site te maken, wordt u gekoppeld aan een reservering interface en een Booking Engine geleverd door onze boeking systeem partner, Bookassist. Wij begrijpen dat veiligheid blijft de primaire zorg van de online consumenten en zijn zorgvuldig gekozen onze Booking Engine partner.
Alle informatie die op deze site, als in een SSL-sessie, wordt gecodeerd en beschermd tegen openbaarmaking aan derden. Bookassist zijn gecertificeerd als in overeenstemming met PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standards).

Bescherming van uw gegevens

We willen ervoor zorgen dat de bezoekers van onze site vertrouwen over het gebruik van de site om hun verblijf te plannen en boeken. Het hotel zet zich in voor het beschermen van de informatie die wij verzamelen. Het hotel heeft een programma voor de beveiliging geïmplementeerd om informatie die is opgeslagen in onze systemen beschermd tegen ongeautoriseerde toegang te houden. Onze site gehost wordt in een beveiligde omgeving. De Site servers / systemen zijn geconfigureerd met data-encryptie, versluiering, technologieën, en de industrie-standaard firewalls. Wanneer u tijdens het reserveringsproces persoonlijke informatie in te voeren, of tijdens een email klant aanmeldt, worden uw gegevens beschermd door Secure Socket Layer (SSL) technologie om een ​​veilige overdracht te garanderen.

Children's Privacy & Ouderlijke toestemming

Wees u ervan bewust dat het hotel deze site niet is ontworpen voor, en is niet van plan om te worden gebruikt door personen onder de leeftijd van 18 jaar. Bijgevolg dient deze site niet worden gebruikt door personen onder de leeftijd van 18 jaar. Ons privacybeleid verbiedt ons van het aanvaarden gebruikers die jonger zijn dan de leeftijd van 18 jaar. Het Hotel specifiek verzoeken dat personen onder de leeftijd van 18 jaar geen gebruik van deze site of overlegt of post informatie op de site. Mocht het hotel onbedoeld persoonlijke informatie of andere gegevens over te nemen van gebruikers jonger dan 18 jaar, zal het hotel niet bewust verstrekken van deze gegevens aan derden voor welk doel dan ook, en eventuele latere openbaarmaking zou te wijten zijn aan het feit dat de gebruiker onder leeftijd 18 jaar gebruikt de Site en de persoonlijke informatie die zonder uitnodiging door of toestemming van het hotel.

Links aan andere sites

Het hotel kan links naar een aantal andere websites waarvan wij denken dat zou u nuttige informatie en diensten aan te bieden. Echter, kunnen deze sites niet volgen hetzelfde privacybeleid als het hotel. Daarom zijn wij niet verantwoordelijk voor het privacybeleid of de handelingen van derden, inclusief, zonder beperking, een web-site-eigenaren van de sites die kunnen worden bereikt via deze site. Wij raden u aan contact op te nemen de betrokken partijen beheersen van deze sites van derden of de toegang tot hun on-line beleid voor de relevante informatie over hun gegevens te verzamelen praktijken en het privacybeleid alvorens enige persoonlijke informatie of andere gevoelige gegevens.

Uw toestemming om deze Privacy Policy

Gebruik van de site betekent uw toestemming in uw naam en voor rekening van anderen u vertegenwoordigt en waarvan u de informatie on-line privacybeleid en de gebruiksvoorwaarden van deze Site te dienen (indien van toepassing), om dit, met inbegrip van het verzamelen en gebruiken van informatie door het hotel, zoals beschreven in deze verklaring.

Beleid Wijzigingen

Het hotel behoudt zich het recht voor deze Privacy Policy te wijzigen op elk gewenst moment en om wijzigingen te publiceren zonder specifieke kennisgeving aan de gebruikers van de site.

Contact opnemen met het hotel

In geval van vragen heeft over dit privacybeleid kunt u contact opnemen (39) 055 46 38 71or info@sangallopalace.com.

Reservierung